Venner

SITTING ON THE TRAIN

Hei, nå sitter jeg og mamma på toget siden vi skal til noen venner og spise middag og kose oss osv.. Jeg gleder meg veldig siden de har en liten valp;) vi skal gi dem blomster:)

BESØK AV MIRIAM

Hei, nå har jeg besøk av miriam som går i b og jeg går i a. Vi er gode venner! Faren hennes er venn til pappa og moren er til mamma. De driver og bærer en fryser opp ellerno:PP Vi gikk hjem fra fotball treninga, og jeg som er så dum og tar på meg bare shorts så fortjener jeg vel og fryse i hjel?!

 

 

TWILIGHT MED ODA

Hei jeg fikk ikke blogget i går fordi jeg var på kino med oda

BFF`EN VAR HER

Hei, bestevennen min var her(wow3vic). Vi har gjort lekser og sett på tv og sånn<3 Stikk gjerne innom bloggen hennes! Mamma og jeg skal bake kromkake, og det blir godt!

School sugs!

Smile to the world and the world will smile back to you<3<3

STAR NIGHT

Heeeei

SMILE TO THE STARS

JULEGAVE TIPS

Hei har noen tips til dere hva dere kan gi i gave til venner!


maskaraen, lipgossen og leppeprimeren

neglelakk

øyenskygge

Litt sånn småting men funker vel det!

 

HEIHEI

Hei, nå har jeg kommet hjem fra skolen og har settet meg i sofaen:) Jeg ser på farmen og laster ned musikk til mobilen. Etterpå skal jeg på dans(hiphop)! Det blir gøy. I dag på skolen har vi hatt k&h(kunst og håndverk), jeg er på småforming, der vi i dag hadde om pølse forming(wtf). Det er assa at man skal lage mange pølser da av keramikk og legge de oppå hverandre sånn at det til slutt blir en slags skål. Jeg lagde et hjerte med en M på:) Tenkte jeg skulle ha den på rommet når jeg pusser opp:) Her er de sangene som jeg er mest dilla på fortiden:

 

 
xoxo

CHILLERN MED BESTFRIEND

Hei, nå er jeg hos bestevennen min<3 ( wow3vic.blogg.no) Vi har hvert på biblioteket og lest osv.. Nå sitter vi her og blogger på hver vår blogg:P Skal snart dra hjem, men ville poste et lite innlegg:)

Henger med denne peningen her jeg<3<3 Tullebilde:P

 

xoxo 

SMILE TO THE WORLD AND THE WORLD WILL SMILE TO YOU

Heisann! Nå har jeg fulgt søssen til stasjonen siden hun skal til pappaen. Nå skal jeg spise grøt

Love my scarf from søssen

xoxo

PIZZA WITH BESTFRIENDS

Hei i stad var jeg på "Omars pizza" som er en sånn resturang eller hva man skal kalle det! Den var kjempe god

xoxo

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits