november 2012

10 TING JEG HATER

Hei dere♥

Jeg tenkte og ha et innlegg på bloggen som handler om 10 ting jeg hater. Ikke ta det personlig hvis dere føler det. Er egentlig bare for moro skyld!

♥ Folk som smisker, eks:Og det så skikkelig godt ut skulle ønske jeg hadde.

♥ Folk som kommer med rykter som ikke er sant.

♥ Mobbere

♥ Folk som tror de er så kule og bare spiller.

♥ De som mobber meg for hva jeg liker.

♥ Folk som tror de bestemmer over meg.

♥ Folk som skryter over ting de har som ikke jeg har.

♥ Folk som lyver over hva de er eller hva de har.

♥ Folk som misbruker orde "lol"

♥ Folk som tvinger meg til ting.

Ja da vet dere 10 ting jeg ikke liker..

 

 

TWILIGHT MED ODA

Hei jeg fikk ikke blogget i går fordi jeg var på kino med oda

KOSEKVELD MED MAMSEN

Hei, nå har jeg og mamma spist banan splitt med sjokolade og is. Er så digg! Så også på hotel Cæsar. Men nå skal jeg se på sporløs<3

Hadeeeee.<3

OSSEN LAGE KROMKAKER

2egg(store)
1/2 kopp sukker
=vispes til eggedosis
1god kopp smør(smelte) og has i eggedosisen.
1kopp potetmel.
2kopper hvetemel
1ts vaniljesukker
Røren må hvile i en halv time, det blir ca.50 kromkaker
Smør hjernet til første kake.

Ingrediensene

Eggedosis

Hvile i en halvtime

Hjernet og rullegreia.

Rull kromkaken rundt den rullegreia.

Håper det smaker!

BFF`EN VAR HER

Hei, bestevennen min var her(wow3vic). Vi har gjort lekser og sett på tv og sånn<3 Stikk gjerne innom bloggen hennes! Mamma og jeg skal bake kromkake, og det blir godt!

School sugs!

Smile to the world and the world will smile back to you<3<3

VINNERE LINKERUNDEN:D

De som vant linkerunden er:

vildesofie.blogg.no 

elfy.blogg.no 

  liliiiana.blogg.no

vildemylifeandme.blogg.no 

 

Ja! Det var da vinnerne i denne linkerunden! Det blir sikkert flere linkerunder, så det er bare og fortsette og lese bloggen!<3

Stikk innom de som ble linket!!

VI HAR PUSSET OPP STUA

Hei, vi har pusset opp stua så jeg tenkte dere ville se ossen det har blitt:)

Hva synes dere?

SUNDAY GIRL

Hei, i dag blir det egentlig bare en slappe av dag! Er litt sliten fra i går. Søssen skal danse to ganger i dag, så må sikkert være med da. Ellers så skal jeg til mamma etterpå.

Tumblr

girly | Tumblr

sayings | Tumblr

we♥it.com

LINKERUNDE?

Hei, har tenkt og ha en linke runde! Så det er bare og kommentere bloggen din! Det spørs jo hvor mange som kommenterer! Men linker halvparten av de som kommenter! Hvis det er veldig mange som kommenter kommer jeg til og bare plukke ut noen!<3 Høres det greit ut?

Iloveimgs

Tumblr

218495019393271554_a32kxm3p_c_large

Love Hopes Dream Happiness ∞

 

DONE

Heeeei♥

Nå er jeg ferdig med alle forestillingene!! Det gikk bra (tror jeg)hehe. Det var veldig mange flinke her i dag!♥ Bestemor, bestefar, gudmor og tanta mi er her i dag!! Så det ble enna mer flaut::P Vi spiste middag for vi dro og nå når vi kom hjem blir det deser!♥ Stemoren min har laget enne vaffelkake! Og blir litt små ting da♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Heeei♥♥

 I dag var jeg med søssen(kamelliz.blogg.no) på general prøve til hiphopen hennes. Jeg filmet litt og sånn. Når jeg kom hjem lagde vi taco♥ Jeg ble plukket ut til koret på skolen til og synge solo på "All I Want For Christmas Is You" Så er fornøyd med det:) Jeg skal synge på andre vers(hvis noen skulle lure)!

 

 
Snakkes♥

GENERAL PRØVE

Hei dere!<3 klokka kvart over seks skal jeg på general prøve, jeg danser hiphop. Gleder meg og gruer meg! Håper hun derre sjef dama synes vi er flinke! Jeg MÅ bare øve masse nå ass! Vi skal vare fattige klovner, siden temaet er cirkus:) Så jeg fikk en genser av pappa som er slitt, og nå nettopp gikk jeg ut og dro den etter bakken for at den skulle bli møkkete:P Dere får sikkert vite hva jeg skal ha på meg på forestillingen i helgen, siden da har jeg tid.

Ja forresten det er mange som har spørsmåls runde, og jeg tenkte da hvis dere hadde lyst til og vite litt om meg! Så kan vi jo kanskje ha en spørsmåls runde! Så dere kan skrive ting dere lurer på i dette innlegget:)

I LOVE DANCE<3<3

TWILIGHT MOVIE

Hei dere, dere vet om breaking dawn part 2. Er så glad for at den har kommer ut!<3 Har ventet i 100år på den! Skulle egentlig se den i går, men vi fikk ikke lov:( Men skal se den i helgen! Det blir en liten jente kveld med stemoren min og søssen, siden pappa skal på curling ellerno:P Gleder meg skikkelig! Men i helgen skal jeg ha forestiling i dans:) Gleder meg og gruer meg litt, vi har ikke fått øvd godt nok, men skal øve mye hjem resten av uka! Bestemor, bestefar og stebestemoren min kommer så blir enda mer kos:) 

breaking dawn part 2 trailer<3

PARTY DRESSES NELLY

Hei i dag stakk jeg innom NELLY for og se om jeg fant noe fint:) Og det gjorde jeg!
Denne kjolen finner du HER
 
FESTKJOLER - DARK PINK / ONE SHOULDER PEPLUM DRESS - NELLY.COM

Denne kjolen finner du HER
 
Denne kjolen finner du HER
 
Synes du det var fint?
 
 

VIL IKKE HJEM

Hei dere<3

i helga hadde jeg ikke internett som jeg sa at det kanskje ble! Men har hatt en veldig fin helg og har ikke lyst til og dra hjem i det hele tatt! Er veldig sliten nå så orker ikke og blogge mer:(!

Kjeder meg så det ble litt rare bilder:D

 

 

PARTY FOR EVRYBODY(NOT)

Hei, skal skal jeg og søsknene mine dra til oldemor og oldefar som skal feire. Den eldste søstra mi er 16år og har kjørt 5timer med tog for og komme hit! Så hvis det ikke er Internett på hotellet vi skal bo på blir det sikkert ikke blogging:( men vi får se da! Jeg å mamma har løpt gjennom hele byen for og finne noe og ha på! Nå skal jeg vise dere hva jeg fant som jeg skal ha på!

Kostet 399.-

Men jeg er ikke helt sikker på hvilken bukse det blir til, men finner det nok ut!

DA ER ONE PIECEN PÅ!!

Hei da er det jo fredag! Og da må jo ONE PIECEN på og seff godteriet som er gjemt i skapet! Har allerede begynt med jule godteri jeg:P

Hadeee

BLOGG PAUSE

Hei dere har ikke blogget så mye i det siste men skal begynne bedre nå! Men i det siste har det vært så my stress og har vært veldig sliten, jeg skal begynne og blogge hvertfall en gang om dagen nå og kanskje mer hvis jeg har tid! Dere er sikkert lei av at alle bloggere sier at de skal blogge men gjør det ikke. Skal prøve og blogge mer, hvis det ikke har skjedd noe da!

Seee yahh

DANCE GIRL

Hei dere nå har jeg kommet hjem fra dansinga, hiphop assa:) det er skikkelig gøy nå:) kjøpte meg biskit!!! Haha skikkelig stas. Love danceee

STAR NIGHT

Heeeei

SMILE TO THE STARS

TOGET HJEM

Hei nå sitter jeg og søssen på vei hjem fra beste folka! Har vært veldig fint her og kommer sikkert flere ganger:) men nå må vi dessverre dra hjem:(

 

HENGER HOS SØTINGENE

Hei jeg og søssen har dratt til pappan til søssen! Vi kom hit i går kveld og vi fikk masse god mat når vi kom frem. Søssen har tre brødre på 2,4 og 6. Det er veldig gale og slår og sånn men også de beste<3 Nå skal vi snart på senteret her og kjøpe litt ting men har bare 25 kroner så blir sikkert ikke så mye. Har jo platekompaniet kort med 200 kroner i så skal sikkert kjøpe litt der. Vi har spist noe som heter sheria som jeg da kaller spagetti grøt:P Men nå drar vi så snakkes:)

talkss<33

ON SCHOOL

Hei nå er jeg på skolen:P Skal egentlig drive med matte men ingen gidder det da! Så da blogger jeg da:) Men må gå lærern kommer!

seeee yahh<3

 

JULEGAVE TIPS

Hei har noen tips til dere hva dere kan gi i gave til venner!


maskaraen, lipgossen og leppeprimeren

neglelakk

øyenskygge

Litt sånn småting men funker vel det!

 

WEHEARTIT.COM

Hei nå har jeg nettopp funnet en ny nettside som heter weheartit.com . Det er sånn at man kan kopiere bilder og fks: legge det ut på facebook eller blogg ellerno sånn. Jeg tenkte at det er ganske lurt når jeg mobilblogger for at det skal bli litt bedre bilder da og ikke sånn sjukt dårlig kvalitet!

En liten smakebit:

Tumblr_md4rg88j3z1rhmxy6o1_500_large

Tumblr_md4rjovmbn1ql8bzko1_500_large

Tumblr_md4k5gvqxa1r4tkuao1_500_largeTumblr_maa4eg10wz1rpvxiwo1_400_large

 

Hva synes dere, burde jeg fortsette og bruke det?

 

SNOW DREAWINGS

Hei på svømmingen i dag gikk det kjempe bra:)))) er så glad for det! Fikk 32min på det, på 500metern fikk jeg 19.05! Det var ganske dårlig! Men det var fordi at jeg svømte med puste tenknikk nå at jeg fikk mye bedre! Det var ikke like slitsomt som jeg trodde. Men var ute etter skolen med vennene i sted og da lagde jeg disse

Er jeg flink til og tegne eller?


xoxo

1000 METER AND YOGHURT

Hei i morgen har vi svømming! Vi skal svømme 1000meter assa 20runder eller 40ganger! Bassenget er 25m. Jeg gruer meg sikkelig! Men skal ta det rolig og ikke bry meg om de andre. Det går sikkert bra da! Skal gjøre mitt beste. Nå sitter jeg og koser meg med jordbær youghurt, nummm<3

yumyum

 

xoxo

HEIHEI

Hei, nå har jeg kommet hjem fra skolen og har settet meg i sofaen:) Jeg ser på farmen og laster ned musikk til mobilen. Etterpå skal jeg på dans(hiphop)! Det blir gøy. I dag på skolen har vi hatt k&h(kunst og håndverk), jeg er på småforming, der vi i dag hadde om pølse forming(wtf). Det er assa at man skal lage mange pølser da av keramikk og legge de oppå hverandre sånn at det til slutt blir en slags skål. Jeg lagde et hjerte med en M på:) Tenkte jeg skulle ha den på rommet når jeg pusser opp:) Her er de sangene som jeg er mest dilla på fortiden:

 

 
xoxo

CHILLERN MED BESTFRIEND

Hei, nå er jeg hos bestevennen min<3 ( wow3vic.blogg.no) Vi har hvert på biblioteket og lest osv.. Nå sitter vi her og blogger på hver vår blogg:P Skal snart dra hjem, men ville poste et lite innlegg:)

Henger med denne peningen her jeg<3<3 Tullebilde:P

 

xoxo 

JUBILEUMS OUTFIT

Her er outfiten når jeg var på jubileumet!

T-skjorte:zara dongerijakke:lindex skjerf:wow bukse:bikbok

xoxo

JUBILEUM

Hei nå var jeg på jubileum for avisen her som er 175 år:) har tatt litt bilder:

Jaan9&OnklP

Rocke folk

Navid fra norske talenter og flere dansere:)

Sånn så det ut når vi kom!

xoxo

DISCO OUTFIT

Hei nå har jeg vært på Disco med vennene på skolen

Hva synes du?

xoxo

SMILE TO THE WORLD AND THE WORLD WILL SMILE TO YOU

Heisann! Nå har jeg fulgt søssen til stasjonen siden hun skal til pappaen. Nå skal jeg spise grøt

Love my scarf from søssen

xoxo

PIZZA WITH BESTFRIENDS

Hei i stad var jeg på "Omars pizza" som er en sånn resturang eller hva man skal kalle det! Den var kjempe god

xoxo

DAGENS OUTFIT

Genser: bikbok bunadsgenser:europris bukse: bikbok

xoxo

HALLOWEEN

Hei i går gikk jeg jo Halloween! Hadde det veldig gøy. Vi fikk ikke så mye godteri, siden vi ikke gikk så lenge:( jeg var vampyr:)

xoxo

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits