Hverdagen min

FOTSPA

Hei nå koser jeg og mamma oss med fotspa! Det er så deilig! Vi var på kjøpesenteret og kjøpte fotspa!

LITT FORSKJELLIG!

Først og fremst må jeg beklage(som jeg gjør heletiden) om at jeg ikke har blogga, det er så mye ting man skal gjøre nå fortiden.Ja, i går var vi på besøk hos noen venner av familien, det var kjempe gøy. Vi dro hjem fra Oslo i dag så nå er vi hjemme. Søss fikk en hyggelig overraskelse i postakassa i dag, det sto at iPhonen hadde kommet! Og vi dro til postkontoret med en gang for og hente den, så nå er hun i gang med og ordne alt. Min iPhone er sikkert rett rundt hjørnet(håper jeg)! Vi begynner på skolen på torsdag, så de neste nettene må jeg få sove så jeg er utvilt til skolen!!!! Blogger seff når iPhonen har kommet:)) Og forresten da vi skulle skyte opp raketer kom det en mann bort til oss og sa at vi måtte trekke tilbake siden de hadde kjøpt så mye fyrverki. Kosta 10 000 sa han!!!

byeeeee<3

JULE UKA

Hei dere! Sorry for at jeg ikke har blogget i det siste, jeg tok meg fri på julaften siden ja det er jo jul, også det andre dagene vet jeg ikke helt hva som har skjedd.. Men synes det har vært en av de beste ukene mine i hele mitt liv! På julaften fikk jeg mange fine ting som eks: 2 britney spears parfymer (hadde en fra før av (rosa)), mange strikka gensere, skjerf osv.. Var en veldig hyggelig kveld som var uforgremmelig! Vi er i Oslo nå, vi lånte leiligheten til tanta mi. Og forresten bestilte jeg iPhonen i går<:)))) happy,happy! skal legge ut bilder av tingene jeg fikk en gang jeg har tid.  Akkurat nå er jeg på besøk til fadderbarnet til pappa. Spist taco og sett manchester united kamp (vant 4-3:)

 8308376636_b4103e3e50_b_large

Tumblr_mfnjjgrlqw1rysaleo1_500_large

see yahh<3

LILLEJULAFTEN

Hei!

I dag er det lillejulaften! Og da spiste vi grøt til frokost faktisk.. Jeg gleder meg inderlig til i morra også da, vi skal til bestemor i morra. Jeg skal ha på meg en rød kjole, som det kommer bilde av en gang da! Den er veldig fin, men til neste år må jeg ha en annen assa! Nå skal vi dra til kjøpesenteret for og kjøpe enda flere gaver, er helt lei av og kjøpe gaver nå:P Også en ting til: Siden jeg skal få iPhone har jeg funnet en side der det er deksler til en veldig billig pris! : http://www.miniinthebox.com/no/deksler_c4607/Alle-3?currency=NOK&litb_from=paid_adwords_search&gclid=CLDWrqmkrLQCFa52cAodBkMALg stikk gjerne innom hvis du har iPhone!

<3<3

JORDA GÅR UNDER+IPHONE

Heei!♥

Mange har jo sagt at i dag kl.12 i dag skulle jorda gå under! Trodde dere på det? Jeg var litt usikker egentlig:P Jeg syntes det er dårlig gjort at folk legger ut bilder på face/insta om at de synes de som tror på det er så dumme og alt sånn! Jeg synes det er utrolig dårlig gjort!  Så til dagen min:) På skolen i dag var det veldig gøy, siden vi så på film hele tiden og fikk spise godteri ogsånn. Vi så på Kon-Tiki. Jeg har sett den før så var ikke like gøy, men den var jo bra. Også trekker vi jo i julekalender på skolen. Vi er 26 i klassa så må trekke flere da. Jeg ble selvfølgelig trekt på julaften som var ganske gøy:) Vi vinner en pepperkake-.- og så blir bilde av oss hengt opp! Bildet mitt ble helt ræva for og si det sånn! Også fikk jeg en hyggelig melding av onkelen min i går, som jeg ble veldig glad for! Han skal gi meg iPhone til jul, jeg vet ikke om det er iPhone 4 eller iPhone 4s. Men han er verdens beste onkel eveeer!♥

GOD JUL ALLE SAMMEN♥♥♥♥♥♥♥

 

JULEBALL+IM SORRY+MY DAY

Heeei♥

Jeeeeeg er så leeeei for at jeg ikke har blogget i det siste, har bare ikke blogglysten så jeg gidder lissm ikke. Og føler at jeg ikke har noe og skrive om.. Hvis dere har noen tips til hva jeg kan blogge om så blir jeg kjempe glad!♥

Over til den gode nyheten:

Når jeg skriver juleball til overskrift så tror dere sikkert at jeg skal på juleball, men det er faktisk storesøstra mi som skal på juleball. Vi har ordna håret hennes i to timer og sminke i 5minutter. Ble innmari dårlig tid på slutten, så kom 5minutter for seint.. Men det gikk bra da siden alle kom jo nesten for seint:P

My day:

Hei♥ Sorry for så mye på et innlegg assa. Men må jo skrive litt. Det har faktisk skjedd noe litt tragisk på skolen i dag. Vi skulle tulle litt med en gutt da, men så var den tingen tydelighvis ikke hans, så den den var sin ble kjempe sur og heiv ting etter oss osv..  Så ble jo drit redd! En av oss ble jo skadet og flere kunne blitt det. Assa der høres sikkert helt jævlig som jeg skriver det nå, det var ikke alvorlig skade assa bare et lite blåmerke..

Tumblr

500px / Photo "Pink Tulip Serenity" by David Forster

Skal bli bedre til og blogge!

EN STJERNE SKINNER I NATT

Hei★ På tirsdag skal vi i klassen min og fadder barna synge i kirken. Det er på en måte en jule avslutning da. Jeg er solist på en stjerne skinner i natt, og det er to og to som synger sammen, og jeg synger med miriam:) Og det er jeg glad for! Vi skal synge twinkle twilnkle little star, en stjerne skinner  i natt også er det noen som skal lese opp ønsker for det nye året. Så det gleder jeg meg til! Og det er general prøve i kirka i morgen:)


En stjerne skinner i natt
Twinkle, twinkle little star

KOSE KVELD+SVØMME DAG

Hei! Nå sitter jeg og koser meg med pizza og i poden min i sofaen. Er helt ut slitt etter jeg var i svømme bassenget i dag! Jeg svømte 300meter i dag og skal begynne med det fast annen hver torsdag etter jul! Synes det er deilig og røre litt på seg, så man hveertfall kan ha en kosekveld etterpå:) Er så glad det er helg ass!

Kan det bli bedre?

PEPPERKAKER OG JULEGAVER

Heii♥ Etter på skal jeg og søstra mi bake pepperkaker, og det blir sikkert kjempe godt!! Jeg kommer til og legge ut bilder(hvis de blir bra). Vi skal også dra til kjøpesenteret for og handle julegaver til de i klassen og sånn! Jeg gleder meg veldig til jul!♥ Vi skal være oss bestemor i jula med bestefar, onkel og tante og selvfølgelig søsken barna mine. Søsken barna mine er 1 og 3 år. Så blir sikkert litt barne vakt tenker jeg:) Søstra mi driver og lager kylling mens jeg sitter her og blogger:P Er litt lat jeg!

403071_502710719762199_92484586_n_large

Tumblr_me61kbyroq1qegz4co1_1280_large

Tumblr_memp839isf1r3qz1lo1_500_large

 

ICE COLD GIRL

Heeeei! Dere skjønner vel overskriften ikke sant?? OMG!! Hvorfor må det være så jææævlig kaldt??? Kjenner ikke tærne mine eller noe.

 

Er DU lei av at det er så kaldt??

DESIGN

Hei, dere merker sikkert at jeg driver med designet mitt. Er veldig usikker åssen det skal se ut osv.. Så jeg lurte på om noen var intrisert til og lage et design til meg! Den som vil bare kommenter i dette innlegget også kontakter jeg den person! Du burde skjekke bloggen ofte for og se om jeg har skrevet noe til deg.. Tusen takk til den  som vil gjøre det<3

Sorry for at jeg ikke blogget i går, var opptatt med lekser siden jeg gjorde alle i går.

y daaay:

Jeg er skikkelig trøtt! Har ikke sovet noe i natt, men er på grunn av en person som snorker! Så blir veldig trøtt på skolen og sånn, man orker ikke noe. Søstra mi hadde tentamen i dag og det høres ut som om det gikk greit så det var bra:D I friminutte på skolen i dag, så var det jenta mot gutta! Det var 3 gutter som er ganske gode også var det fem jenter med meg. Vi eide dem sjukt. Etterpå skal jeg på fotball trening:))

true,true!

SUNDAY GIRL

Hei, i dag blir det egentlig bare en slappe av dag! Er litt sliten fra i går. Søssen skal danse to ganger i dag, så må sikkert være med da. Ellers så skal jeg til mamma etterpå.

Tumblr

girly | Tumblr

sayings | Tumblr

we♥it.com

DA ER ONE PIECEN PÅ!!

Hei da er det jo fredag! Og da må jo ONE PIECEN på og seff godteriet som er gjemt i skapet! Har allerede begynt med jule godteri jeg:P

Hadeee

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits