Blogg

Ny blogg

Hei dere! Sorry for at jeg ikke har blogget på veeeeldig lenge! Har bare ikke hatt blogglyst+jeg har hatt mye lekser og fotballtreninger og selvfølgelig hvert med venner! Men nå har jeg tenkt å lage meg en ny blogg! Den kommer til og bli helt motsatt fra denne! Mye bedre, for nå skal jeg blogge om meg selv! Nå for jeg lov til og ta bilder av meg selv, skrive hva jeg heter osv! Så den kommer ikke til og bli så kjedelig! Man har ikke funnet ut hva den skal hete enda, så hvis dere vil komme med noen forslag hadde det vært supert:)

INOWINOW

Hei i det siste har jeg ikke hatt noe blogg lyst i det hele tatt. Bare tanken av å blogge gjør meg sliten i hode(sorry)! Men jeg har da funnet på "verdens beste plan" Jeg blogger når jeg har blogglyst og blogger ikke når jeg ikke har blogglyst! Jeg er veldig lei for at jeg ikke har blogget, men er bare så sliten nå fortiden, veldig lei for det..

I dag kommer storesøstra mi på besøk! Gledet meg veldig lenge nå<3 Super glad i henne!<3 Så det blir veldig koselig! Ja, jeg har fått iphonen og alle dekslene, fikk den for noen månder siden, men siden jeg ikke har blogget, så har dere ikke fått vite...

Byee<3

SNØ BADING!

Hei:) Jeg og søss har vært ute og bada i snøen:P Det var drit gøy og seff kaldt! Alle naboene kom ut, siden vi skreik så mye!! Ja, jeg sang jo i kirka i dag! Det gikk ganske bra, men kunne gått bedre da! Mamma dro i dag hun skal være borte i 3uker:( men jeg skal feire jul hos bestemor med pappa og de da!

Søss lagde desær i dag:)

FAKKELTOG MED SKOLAAAN

Heeeei<3 Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen. Det er sånn at vi møter opp på forskjellige steder også går man med fakler og sånn til skolen, også er det forestillinger på skolen! Også spiser vi pepperkaker og drikker saft ellerno. Jeg gadd ikke og være det så lenge siden det er sååååå kaldt ute DØØØR! Men skal se på håndball kampen nå!

Byebyee<33

BLOGGENE I MITT LIV

Hei tenkte og vise dere åssen blogger jeg leser. Det jeg ser etter i en blogg er: fint design, interessante ting og lese, Blogger hver dag. Vil du at jeg skal lese din blogg? Kommenter den i kommentar feltet, så blir jeg kanskje fast leser:)

L0ve.blogg.no
Erica Mohn Kvam

Tcmn.blogg.no
Therese Charlotte Margrethe Nilsen

Tuvaw.blogg.no
Tuva Wilassen

Eiradufseth.blogg.no
Eira Dufseth

Vildesofie.blogg.no
Vilde Sofie

Siljef.blogg.no
Silje Fjellengen

Kamelliz.blogg.no
Kamelliz

Betinabf.blogg.no
Betina Farinetti Bentdal

Bli fast leser til de her!:)

BLOGG PAUSE

Hei dere har ikke blogget så mye i det siste men skal begynne bedre nå! Men i det siste har det vært så my stress og har vært veldig sliten, jeg skal begynne og blogge hvertfall en gang om dagen nå og kanskje mer hvis jeg har tid! Dere er sikkert lei av at alle bloggere sier at de skal blogge men gjør det ikke. Skal prøve og blogge mer, hvis det ikke har skjedd noe da!

Seee yahh

DAGENS OUTFIT

Genser: bikbok bunadsgenser:europris bukse: bikbok

xoxo

HALLOWEEN

Hei i går gikk jeg jo Halloween! Hadde det veldig gøy. Vi fikk ikke så mye godteri, siden vi ikke gikk så lenge:( jeg var vampyr:)

xoxo

ETTERMIDDAGEN

Hei, nå har jeg kommet hjem fra dansen! Vi lærte mye nytt og ikke bare tulla! Nå ser jeg også på ettermiddagen. Linni og Andreas (fra farmen) driver og diskuterer om de greiene han Andreas mener osv..

Linni<3

Andreas!

Ser du på ettermiddagen?

-Flowergiz

EN BRA BLOGG I MINE ØYNE

1. Første inntrykket har utrolig mye å si syns jeg. Om jeg kommer inn på en blogg som har ett svart kjedelig design, med ett google bilde som header, da er det lite sansynelig at jeg gidder å lese bloggen. Det er også viktig at man ikke har for mangen farger i designet. Som f.eks ros header, grønn bakrunn, grå innlegg, lilla skrift osv. Da blir bloggen dårlig med en gang! Prøv å heller ha ett litt ryddig design, med en fin header hvor du gjerne kan ha ett bilde av deg selv, slik at nye leserer kan se hvem som er eieren av bloggen.

2. Vær en aktiv blogger, og vis at du bryr deg om leserne dine. Pass på at du oppdaterer bloggen din nok til å kunne beholde leserne dine. Og samtidig så må du passe på at du ikke er "for aktiv", for da blir det vanskelig for leserne dine å følge med på bloggen din. Men helst ha noe mellom 1-4 innlegg hver dag.

3. Ikke ha med for mye tekst i hvert innlegg. Ikke ha alt for lange innlegg, spessielt ikke om det bare er om dagen din. Det er jo greit med noen store innlegg og noen små. Men pass på at det ikke blir alt for mye tekst på bloggen din. Det er ikke alltid folk orker å lese tre sider om hva du spiste til frokost f.eks. Hehe.4. Ha med store fine bilder i hvert innlegg. For meg er det veeldig viktig at kvaliteten og størrelsen på bildene er bra. Helst ha bildene i 700-900pv, og helst IKKE bruk mobilkamera eller webcam som kamera til bloggen! Jeg mener ikke at man må ha det dyreste kameraet for å kunne ha en bra blogg. Men det finnes også billige digitalkamera / speilreflekser som er tusen ganger så mye bedre enn mobilkameraet. Å da blir bloggen SÅ mye bedre med en gang. Det skader heller ikke med en liten redigering :)

5. Ha ett variert innhold på bloggen. Prøv og ikke bare skriv om hva du spiser til lunsj, men prøv å ha litt varierte innhold som kan være intresange for leserne dine. F.eks skriv litt om dine egne meninger, outfiter, musikk, bildeer fra dagen din og dirverse andre ting!FLERE LESERE:
6.Vær også aktiv utenfor din egen blogg. Kommenter andres blogger. og ikke bare kommenter "fin blogg, kommentere tilbake". Men prøv å heller kommenter noe som har med innlegget du kommenterer i å gjøre. Da vil nok den du kommenterer til mest sansynelig ta en titt tilbake til din blogg! Og legg til andre blogger som "venn"

7. Gjerne ha en fan-side på face/twitter eller noe. Da blir det lettere for leserne dine å følge med på oppdateringene dine.

8. Og igjen, så kommer du utrolig langt bare med å ha en aktiv og bra blogg. Store fine bilder med kvalitet, ryddig fint design, variert innhold på bloggen, flere oppdateringer daglig, kommentere andres blogger osv! Dette var da mine små tips. Folk ser jo etter forskjellige ting i blogger, så ja..


Jeg trenger nye blogger å lese. Har du tips til noen brae foto/hverdags blogger?

DAGENS OUTFIT

Genser=europris skjerf=pieces bukse=bikbok

Så hva synes dere om outfiten?

SNØEN HAR KOMMET

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra skolen vi slutta ti over halv to i dag! Når jeg sto opp i dag tidlig var dette hva jeg så:

Ja hehe nå har snøen kommet:) Nå er det jo snart jul også:P


-Flowergiz

SCHOOL TOMORROW

Hei nå har det hvert en lang helg for meg! I går føltes det som søndag og i dag mandag. Ja i morra er det skole "som vanlig" kan man ikke dra på skolen når man vil og ha ferie når man vil?

Ja hehe ! Hatt den bamsen siden jeg ble født:P

Lagd selv i barnehagen! Sorry for at jeg legger ut sånne rare bilder og sånn!

Hva skal jeg blogge om?
Hva skal jeg legge ut bilder av?

-flowergiz

FRYSER IHJEL HER ASS

Hei var nettopp ute med søssen! Vi frøys ihjel! Det er virkelig minus grader ute nå! Hvorfor må vinteren være så innmari kald? Går i flisgenser osv.. Vi må også gå ut! Kan ikke barn gjøre som de vil? Skjønner ikke greia med og ha foreldre noen ganger:P Er det kaldt hos dere eller?

Manchester United kamp etterpå<3 Klokka fem ellerno!
My eye!

Kjeder meg assa! Så det blir litt rare bilder i dag:P

 

-Flowergiz

NATTER SNART

Hei:) hvert en fin dag i dag:) vi ble jo helt gale! Is, brus osv.. Det var en gutt på seks år som var der som bare skulle slåss, men var jo veldig søt da:P Nå har alle dratt og jeg skal snart legge meg. Så natta <33

Bilde passa kanskje ikke til teksten! Men kepp calm:)

-Flowergiz

EID FEST

Hei nå har vi 9 folk på besøk fordi vi skal feire eid:) pynta meg<3 blir kjempe gøy! Har besøk av en liten jente på seks år, skravler heletiden ass..

Belive<33

-Flowergiz

SHOPPING

Hei nå skal jeg på kjøpesenteret:) skal kjøpe:Halloween ting, klær osv..søssen fletta meg i ste:)

Manchester eier<3


-Flowergiz

INNKJØP

Hei vært på kjøpesenteret nå<3 kjøpte litt til bursdagene jeg skal til i helga! Fredag: bffen bursdag lørdag:feire eid søndag: bursdag venn! Mye ikke sant? PS: begynt med mobil blogging! Ja her er innkjøpet:

Pensko 129.- kappahl

Rosa lippgloss 10.- lyserosa lippgloss 10.- gul mascara 139.- svart mascara 50.-

-Flowergiz

KØDDEVIDEOER

 Køddevideoer:

sophieelise.blogg.no
 
 
tcmn.blogg.no
 
-Flowergiz

BORINGS ASS

Hei ligger og hører på gangnam style med øretelefonene:) woop,woop:P Kjeder meg egentlig! Men tok jo en tur innom bloggen mens jeg har tid:) I dag har jeg veldig god tid siden jeg jo er syk så får sikkert ordnet litt på bloggen osv:) Tror ikke jeg skal være med på fotball treningen i dag:( Spiste pølser i stad! Har egentlig ikke matlyst, men må jo trøkke i meg litt mat da!

-Flowergiz

SYK:(

Hei, i dag er jeg syk! Vondt i hodet, magen, slapp. skjelver osv.. Var med litt på svømminga i dag, men bare så på. Nå ligger jeg på sofaen..

-Flowergiz

 

YOGHERT

Hei, i dag var jeg i hoppbakken og gikk opp alle de trappene! Kan si at det er slittsomt assa! Vi gikk helt opp til hoppbakken og helt ned igjen så det ble ikke kjøring på oss assa! Når jeg kom hjem spiste jeg egg og jarlsberg på brødskiva(ikke sammen). Så så jeg på "Gøy på landet". Er faktisk ganske morsomt:) Nå lager vi pannekaker til middag også blir det smoothie til desær:)) Var litt syk i dag tidlig men gikk over da:) Etterpå skal jeg til pappa.-Flowergiz

INNKJØP

Hei lovte jo og vise innkjøpet fra noen dager siden så her er den:

 

Hettegenser kr 49.- SALG bikbok

Genser 49.- SALG bikbok


skjerf+smykke kr 149.-  cubus

-Flowergiz

 

 

LUNCH

Hei, drakk smoothie med blåbær og jordbær til lunsj! Så godt:) Etterpå skal jeg og mamma ut og spise pizza! Skal bli en liten tur til byen før "skal vi danse"! Har vært på kjøpesenteret fikk ingenting:( Hadde lyst på vampyr tenner med blod og et hvit hår som lyser! Drit kult. Gleder meg til Halloween<3 Nå ser jeg på "alt til salgs" ganske forskjellige ting folk vil selge ass. Nå er det en mann som selgte et strutse kostyme! jaja, folk er gale assa:D

yum.yum

 

-Flowergiz

BYEN

Hei, nå er jeg hjemme fra byen. Dro ditt med Mathilde:) Hun er kjempe snill og grei! Jeg kjøpte noen ting som kommer på neste innkjøps innlegg. Vi kjøpte is på mix!l13 kroner med strø:P Billig hva? Ja, ellers skole i dag. Ble ikke med på skolejoggen siden jeg slo jo kneet på svømminga. Så jeg måtte telle runder på de i klassen:) Var faktisk ganske gøy:D Ja skal se på norske talenter etterpå! Gleder meg blir så gøy.

-Flowergiz

SKOLEJOGGEN

Hei, i morra har vi skolejoggen. Det handler om at eks: At jeg løper 5 runder også skal noen i familien sponse meg med 1-10 kroner per runde. Pengene går til FN! Jeg synes det er bra at vi samler inn penger til folk som egentlig trenger de mer enn oss:) Etter på skal jeg spille fotball med søssen, miraf, ezgamn, johanna og aman:) haha, de er sikkelig kule ass:P Ser på home and away nå. Kjeder meg egentlig litt:P Venter på at de andre skal bli klare så drar vi<3

 

-Flowergiz
KINO KVELD MED SØSSEN

Hei, nå ser jeg på twilight saga breaking dawn part1! Koseer oss<3 Litt scary noen ganger men,men:)) Vi spiser eplekake med krem<3 Var på taco kveld i går med fotball jentene mine<33 Spiste taco, is og drakk brus:)<3 LOVE IT! Ellers hatt svømming i dag! Slå kneet i den greia når man går opp! Så kunne ikke bli med på fotball treninga i dag:( Gjør drit vondt! Etter på blir det Hotel Cesar og litt mer tv sikkert:) Blir sikkert en kose kveld i dag:)-Flowergiz

 

INNKJØP

Hei, her er innkjøpet fra i dag:)

 


Jakke fra KappAhl 249.-

Vinter/Høst jakke 499.-

Kose jakke 199,-

Vintersko 799.-

 

-Flowergiz

BEFORE I DIE

 


-Flowergiz

DAGEN I DAG

Dagen i dag har vært litt rar lissm.. Ja sto opp ca 10 ellerno.. Ja så så jeg på tv med the rest of the family. Random tv program lissm.. I dont remember:PP Ja uansett så dro jeg og søssen(kamelliz.blogg.no) på fotballbana.. Møtte sånne randome fyrer som spilte frisbie. Vi spurte dem om de ville være med og spille kamp. Ja sa de.. 3minutter senere ville de spille frisbe:P Så ble vi med på en ellerana måte:P jaja.. Så dro vi hjem og skifta siden det hadde jo reina storm i natt, så vi ble seff kliss bløte:PP Så hørte vi på musikk. Så sitter nå jeg her på datan sikkert middag snart.. Sikkert fisk som vanlig(blææ).. Ja ellers er jo ikke dagen ferdig skjer sikkert mer senere.. Jo skal kanskje på fotball trening etterpå(Sorry spammer hele bloggen med fotball ting):PP

 -Flowergiz

 

TWILIGHT FAN

Dere har jo så klart hørt at jeg er twilight fan :P Nå så jeg akkurat 3 assa eclipse !!!!Den er sååååå bra! Har blitt helt hodestups forelsket i Edward nå:PP Hehe, og ja jeg skulle jo fortelle om hva stillingen ble på kampen mot foreldrene i går:PP Ble 3-2 til dem:PPPPP Vi spilte dårlig siden vi trodde at de var så dårlige at vi ikke trengte og gjøre noe lissm:P Men ja så ble jo kvelden bra og !:)) Vi ble jo helt gale av kakene osv.. Så spilte vi døla, men ble mer gangnam style enn døla for og si det sånn:)):P hehe.. Ja ellers gym og fadder time på skolen:) Hadde faktisk fingerhekling i faddertimen:P "Det var jo gøy":P I gymen hadde vi styrke trening"BORING" :P Jo også var jeg på fotball bana med bestisen min og noen fler var jo gøy det:)) Så dro vi på peppes pizza !!!!:)) Helt rart lissm vi drar jo aldri på peppes men det var jo godt det:D Ja har ellers hatt en fin dag:))

 

-Flowergiz

GANGNAM STYLE

Har blitt helt hekta på GANGNAM STYLE, THIS IS LOVE OG TURN UP THE LOVE! Just love it lissm:))! Ja uansett.. I kveld blir det fotball kveld med jentene på laget<3<3Og sånn jentene mot mammaene haha kult? Sier resultatet på neste blogg innlegg:) Skal lage Brownies kake med bestisen min etterpå<3! GLEDER MEG SYYYYKT! Blir gøy og ha en sånn henge kveld med jentene:) Er egentlig sånn avslutining dings... Nettopp gjort lekser osv.. Har sånn foredrag i morra på skolen! Gruer meg litt:(( Men går jo sikkert bra da.. I morra er det heeeeelg<3 Blir koooose kveld med søssen sikkert:)

-Flowergiz

FORSOV MEG

I dag våkna jeg kl.07.30 og klarte selvfølgelig og sovne i gjen... Så da kom pappa og vekte meg kl.08.35 og skolen begynner jo kl.09.00 så jeg hadde jo seff dårlig tid.. Men hadde jo lagt frem badetøy og klær så det var jo seff bra at jeg gjorde det  dagen før da!! Men jeg rakk skolen heldighvis! Jeg var såååå stressa at jeg nesten ikke klarte noe, men heldighvis rakk jeg det da:) Ellers har jeg jo hatt svømming på skolen, var faktisk bedre enn jeg hadde  forventa:)) Så det er jeg jo glad for! Så ble det jo kake på skolen siden en i klassen tok med kake! Drit god<3 Det var brownies som de hadde forma rund med strøssel og tatt på en pinne!:) Kjempe godt<33 Innetrening etterpå:) Lånte TWILIGHT bok på skolen i dag!! HAr blitt helt hekta etter jeg så filmene!

 

-Flowergiz

FAVORITE PICTURES

Her er noen av fovoritt bildene mine.

 

-Flowergiz

 

 

FØRSTE BLOGG INLEGG

Litt info om bloggen:

Jeg er bloggern bak flowergiz:)

Denne bloggen handler om natur, mote, kjendiser og livet.

Sånn blir da bloggen min og jeg håper du liker den:)

-Flowergiz

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits