EN BRA BLOGG I MINE ØYNE

1. Første inntrykket har utrolig mye å si syns jeg. Om jeg kommer inn på en blogg som har ett svart kjedelig design, med ett google bilde som header, da er det lite sansynelig at jeg gidder å lese bloggen. Det er også viktig at man ikke har for mangen farger i designet. Som f.eks ros header, grønn bakrunn, grå innlegg, lilla skrift osv. Da blir bloggen dårlig med en gang! Prøv å heller ha ett litt ryddig design, med en fin header hvor du gjerne kan ha ett bilde av deg selv, slik at nye leserer kan se hvem som er eieren av bloggen.

2. Vær en aktiv blogger, og vis at du bryr deg om leserne dine. Pass på at du oppdaterer bloggen din nok til å kunne beholde leserne dine. Og samtidig så må du passe på at du ikke er "for aktiv", for da blir det vanskelig for leserne dine å følge med på bloggen din. Men helst ha noe mellom 1-4 innlegg hver dag.

3. Ikke ha med for mye tekst i hvert innlegg. Ikke ha alt for lange innlegg, spessielt ikke om det bare er om dagen din. Det er jo greit med noen store innlegg og noen små. Men pass på at det ikke blir alt for mye tekst på bloggen din. Det er ikke alltid folk orker å lese tre sider om hva du spiste til frokost f.eks. Hehe.4. Ha med store fine bilder i hvert innlegg. For meg er det veeldig viktig at kvaliteten og størrelsen på bildene er bra. Helst ha bildene i 700-900pv, og helst IKKE bruk mobilkamera eller webcam som kamera til bloggen! Jeg mener ikke at man må ha det dyreste kameraet for å kunne ha en bra blogg. Men det finnes også billige digitalkamera / speilreflekser som er tusen ganger så mye bedre enn mobilkameraet. Å da blir bloggen SÅ mye bedre med en gang. Det skader heller ikke med en liten redigering :)

5. Ha ett variert innhold på bloggen. Prøv og ikke bare skriv om hva du spiser til lunsj, men prøv å ha litt varierte innhold som kan være intresange for leserne dine. F.eks skriv litt om dine egne meninger, outfiter, musikk, bildeer fra dagen din og dirverse andre ting!FLERE LESERE:
6.Vær også aktiv utenfor din egen blogg. Kommenter andres blogger. og ikke bare kommenter "fin blogg, kommentere tilbake". Men prøv å heller kommenter noe som har med innlegget du kommenterer i å gjøre. Da vil nok den du kommenterer til mest sansynelig ta en titt tilbake til din blogg! Og legg til andre blogger som "venn"

7. Gjerne ha en fan-side på face/twitter eller noe. Da blir det lettere for leserne dine å følge med på oppdateringene dine.

8. Og igjen, så kommer du utrolig langt bare med å ha en aktiv og bra blogg. Store fine bilder med kvalitet, ryddig fint design, variert innhold på bloggen, flere oppdateringer daglig, kommentere andres blogger osv! Dette var da mine små tips. Folk ser jo etter forskjellige ting i blogger, så ja..


Jeg trenger nye blogger å lese. Har du tips til noen brae foto/hverdags blogger?

3 kommentarer


kamelliz
-29.10.2012 kl:20:08


har du kopiert fra en annen blogg? ;) Bare lurer :P

superduper bra blogg søssen, lese miin?<3

glad i deeeg<3 klemz kamelliz
Pernille
-29.10.2012 kl:20:44


fine tips! :)
Mathilde
-29.10.2012 kl:20:52


Takk Pernille og kamelliz:)

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits