FORSOV MEG

I dag våkna jeg kl.07.30 og klarte selvfølgelig og sovne i gjen... Så da kom pappa og vekte meg kl.08.35 og skolen begynner jo kl.09.00 så jeg hadde jo seff dårlig tid.. Men hadde jo lagt frem badetøy og klær så det var jo seff bra at jeg gjorde det  dagen før da!! Men jeg rakk skolen heldighvis! Jeg var såååå stressa at jeg nesten ikke klarte noe, men heldighvis rakk jeg det da:) Ellers har jeg jo hatt svømming på skolen, var faktisk bedre enn jeg hadde  forventa:)) Så det er jeg jo glad for! Så ble det jo kake på skolen siden en i klassen tok med kake! Drit god<3 Det var brownies som de hadde forma rund med strøssel og tatt på en pinne!:) Kjempe godt<33 Innetrening etterpå:) Lånte TWILIGHT bok på skolen i dag!! HAr blitt helt hekta etter jeg så filmene!

 

-Flowergiz

3 kommentarer


Nina - VINN 20.000 KRONER!
-10.10.2012 kl:15:24


Ååå! Jeg bare elsker denne bloggen. Har ikke vært her såå mye, men har vært her et par ganger. Skal begynne å komme her fast. Skikkelig bra blogg du har laget nemlig, og jeg synes du har en personlig stil på en måte. Alt for mange bloggere som bare prøver å blogge som alle andre, uten å tenke på hvordan de selv er og sånt. Så du må bare fortsette med det du gjør, for det er veldig bra!!!!

Men du! En ting. Jeg har en ny konkurranse på bloggen min nå. Du kan vinne gavekort på 20 000 kroner. Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på bloggen min, å så klikke på bildet og så fylle inn navn og e-post. Høres det bra ut eller? Håper veldig at du gidder å gjøre det :-D Og jeg hadde blitt så sinnsykt glad om du gidder å lage et innlegg om denne konkurransen, og kanskje til og med posten den på Facebook!!!! TUUUUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!
Thea og Camilla!
-10.10.2012 kl:15:27


huuff
flowergiz
-10.10.2012 kl:15:40


Tusen takk for at du liker bloggen min Nina og seff skjekker bloggen din å :)

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits